Agenda

Afsluiting 2019 save the date
16-06-2019
Gezellige afsluiting zondag 16 juni Het seizoen loopt bijna ten einde en het lijkt me gezellig om met alle yogi's van Jojamis samen af te sluiten. We willen dit doen met een gezellige picknick op zondag 11 juni op het strand van 11.30 tot ca 14.00 u. Verzamelen voor Belcanto als je wilt meerijden (om 10.45 u) of in Zandvoort voor strandtent Safari club om 11.30 u. Het lijkt me leuk als je er bij bent. Er zijn geen kosten aan verbonden. Afhankelijk van het weer doen we wellicht nog een yogales of iets anders leuks. Neem zelf iets te eten mee voor tijdens de picknick. Ik regel bekers, bordjes en een frisbee. Geef je aub op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Read more

Welkom op de gezellige afsluiting 11 juni
11-06-2017
Gezellige afsluiting zondag 11 juni Het seizoen loopt bijna ten einde en het lijkt me gezellig om met alle yogi's van Jojamis samen af te sluiten. We willen dit doen met een gezellige picknick op zondag 11 juni op het strand van 11.30 tot ca 14.00 u. Verzamelen voor Belcanto als je wilt meerijden (om 10.45 u) of in Zandvoort voor strandtent Safari club om 11.30 u. Het lijkt me leuk als je er bij bent. Er zijn geen kosten aan verbonden. Afhankelijk van het weer doen we wellicht nog een yogales of iets anders leuks. Neem zelf iets te eten mee voor tijdens de picknick. Ik regel bekers, bordjes en een frisbee. Geef je aub op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als je met de auto gaat en je kunt mensen meenemen vanaf Belcanto of als je juist mee wilt rijden met iemand geef dit dan meteen door.

Read more

Goede voornemens workshop
08-01-2017
Goede voornemens....get real! Gratis workshop 8 jan. 2017 op basis van donatie. Veel mensen hebben aan het begin van het jaar goede voornemens. De redenen zijn divers, maar het patroon is elk jaar weer hetzelfde. Een vliegende start al snel gevolgd door wat hobbels en uiteindelijk eindigen de goede voornemens voor velen, een roemloze dood. * In deze workshop gaan we jouw ideale goede voornemen vinden en concreet maken. * Je komt er achter hoe je leert volhouden, want daar loopt het voornemen meestal op stuk. * Je krijgt een methode en een schema mee om jou voornemen dit jaar tot een succes te maken. * In kleine haalbare stappen ga jij echt je doel halen. * Meer dan 1000 mensen gingen je voor tijdens de yoga health weken, velen hadden succes. Na afloop staat er een box waarin je een bijdrage kunt doneren. Geef wat jij het waard vindt. Je bent van harte welkom, neem een vriend of vriendin mee als je wilt. En pen en papier. Zondag 8 januari 2017 van 10.00 tot 11.30 u in de yogazaal. Surinameweg 2, Haarlem. Door Michiel Schutte, nu niet als yoga- of meditatie-docent maar als Chivo vitaliteitscoach en leefstijlexpert. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Read more

Duinduiken herfst - yoga en qi gong
30-10-2016
Yoga en Qi Gong in de natuur 30 okt. Gedurende de dag wordt je uitgenodigd om te ervaren wat je nodig hebt om de overgang te maken naar de winter. Een inspirerende en gezellige dag om op te laden in de natuur. Programma: - Koffie/thee en kennismaking - Wandeling door de duinen - Qi Gong oefeningen, opwarmen en afkoelen - Mini queste - Lunchpauze - Yoga - Orgaan meditatie - Stiltewandeling (evt. op blote voeten)

Read more

Yoga Herfst dag 23 okt.
0023-0023-0023
Yoga en mindfulness in de natuur.. Gedurende de dag wordt je uitgenodigd om je talenten te herkennen, erkennen en te oogsten. Een inspirerende en gezellige dag om op te laden in de natuur. Programma: - Koffie/thee en kennismaking - Wandeling door de duinen - Yin yang les, kom in balans - Mindfulness mediatie - Lunchpauze - Mindful loopmeditatie - Yogales - Oogst je talenten - Stiltewandeling

Read more

BeachYogaZandvoort met Mariet of Michiel
04-09-2016
BeachYogaZandvoort met Mariet of Michiel

Read more

BeachYogaZandvoort met Mariet of Michiel
28-08-2016
BeachYogaZandvoort met Mariet of Michiel

Read more

BeachYogaZandvoort met Mariet of Michiel
07-08-2016
BeachYogaZandvoort met Mariet of Michiel

Read more

Beachyogazandvoort 24/7/16
24-07-2016
Extra: Yoga lessen op het strand, BeachYogaZandvoort Op zondagen van 10:00 tot 11:15 Locatie: Zandvoort Strand, Boulevard Barnaart tegenover TINQ tankstation Zon, zee, zondagochtend en.... YOGA... Mariet of Michiel verzorgd een (voor iedereen) toegankelijke hatha yoga les waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Ervaar wat yoga in de buitenlucht met je doet. Doe mee en nodig je vrienden & kennissen uit! Meld je aan en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De yoga gaat door wanneer het droog is en er minimaal 5 deelnemers zijn. Kosten €10,-, (graag cash betalen bij aanvang) Neem mee; een mat of een handdoek 24/7 Yoga met Mariet 7/8 Yoga met Michiel 28/8 Yoga met Mariet 4/9 Yoga met Michiel Zie de website voor meer informatie: www.jojamis.nl

Read more

Verdiepingsdag Innerlijk Duinduiken zondag 26 juni
26-06-2016
Activeer jouw innerlijk vrede Innerlijke vrede is een heerlijk gevoel. Soms is het er opeens…als je net wakker wordt in je warme bed na een goede nachtrust. De geest is kalm, je lichaam ontspannen, alles is oke… Soms is innerlijke vrede echter ver te zoeken. Onrust, tobben, zorgen, spanningen, haast, alles komt langs, maar innerlijke vrede is er niet. Wil je meer grip op je eigen innerlijke vrede? Wil je tools beoefenen die jouw innerlijke vrede activeren? Ben je klaar met het hardnekkig najagen van dat-wat-je-prettig-vindt en het vluchten voor dat-wat-je onprettig-vindt? Wees dan welkom op de verdiepingsdag duinduiken. ...meer info? Klik hieronder op Read More.

Read more